28. - 29. oktober 2017


Afrigning
LOA/LOA Værft

Deltagerliste i alfabetisk orden


Arbejdstid
Det forventes, at der arbejdes begge dage fra kl. 08.00 til ca. 18.00 - i denne weekend formentlig primært på LOA Værft.

Forplejning
Der serveres morgenmad, frokost og aftensmad lørdag og morgenmad og frokost søndag.

Overnatning
Der er mulighed for overnatning på LOA i weekenden mellem lørdag og søndag og der er selvfølgelig også mulighed for overnatning mellem fredag og lørdag, hvis du allerede kommer fredag eftermiddag eller fredag aften. Giv venligst besked om du overnatter, når du tilmelder dig  - se nedenstående vedrørende tilmelding...


Tilmelding
Af hensyn til forberedelse af forplejning og weekendens arbejdsopgaver m.v. bedes du venligst tilmelde dig snarest muligt og gerne senest den 21. oktober 2017 via mail, sms eller pr. telefon til:
John Fjelsted Larsen
E-mail: johnfjelstedlarsen@gmail.com
Mobil: + 45 25 52 70 58

Vigtigt
Når du tilmelder dig, vil det af hensyn til vores planlægning være rigtig fint, at du lige oplyser hvilke dage/tidspunkter du kan deltage og også giver besked om, hvilke dage du eventuelt overnatter - på forhånd tak...


 
Bemærkning
Vi håber at rigtigt mange vil deltage i arbejdet denne weekend, da det er vigtigt at have så mange hænder som muligt i forbindelse med afrigning af LOA efter sommerens spændende og oplevelsesrige sejladser og inden vinterens vedligeholdelsesopgaver for alvor skal i gang.
Tag gerne en god ven, et familiemedlem eller naboen med - jo flere vi er, jo nemmere er det for os alle sammen.

Vel mødt til et par hyggelige arbejdsdage med dejligt samvær...

Yderligere information
Har du brug for yderligere information inden du tilmelder dig, kan du kontakte:

John Fjelsted Larsen
E-mail: johnfjelstedlarsen@gmail.com
Mobil: +45 25 52 70 58