24. juni - 2. juli 2017


Sommertogt 5
Med kurs mod Tall Ships Races
Aalborg-Halmstad (Sverige) og diverse svenske havne undervejs

Besætning
 • Skipper:
 • 1 Styrmand:
 • 2 Styrmand: John Fjelsted Larsen
 • Maskinchef: Jens Rix Jørgensen
 • Maskinmester:
 • Hovmester:
 • Bådsmand:
 • Bådsmand:
 • Bådsmand:

Påmønstring
Lørdag den 24. juni 2017  ved Nordre Havnegade i Nørresundby senest kl. 08.00.

Afsejling
Lørdag den 24. juni 2017 fra Nordre Havnegade i Nørresundby kl. ca. 08.30 efter gennemgang af sikkerhedsprocedure m.v.

Afmønstring
Søndag den 2. juli 2017 fra LOAs kajplads ved Tall Ships Races i Halmstad kl. 12.00.

Til orientering ankommer LOA til Halmstad fredag den 30. juni 2017 i løbet af dagen og deltager i Tall Ships Races - arrangementerne i Halmstad i de efterfølgende dage...

Deltagerbidrag til LOAs drift- og vedligeholdelse
Kr. 2.000,00

Medlemskab af LOA Sailing Team
LOA er registreret som et fritids-/foreningsskib, der arbejder med "Sail Training". Der findes ikke rigtigt noget dansk begreb, der dækker helt, men vi taler sædvanligvis om "læring til søs".
På grund af vores registrering må vi udelukkende sejle med medlemmer af vores sejladsforening LOA Sailing Team, og kravet er derfor meget enkelt:
Hvis du ønsker at sejle med LOA, skal du være medlem af LOA Sailing Team.
Er du ikke allerede medlem, kan du udfylde tilmeldingsformularen via dette link:
Tilmelding LOA Sailing Team
Tilmelding
Tilmelding via mail til:
Projektkoordinator
Leif Ervolder
E-mail: le@loa.dk
Tilmelding er bindende.


Deltagerliste i alfabetisk orden
 • Annemarie Rødsig
 • Jens Rix Jørgensen (Maskinchef)
 • John Fjelsted Larsen (2 Styrmand)
 • Kaj Ege
 • Lars Engelbrecht Rohde
 • Malene Tranberg Pahuus
Bemærkning
Denne sejlads har kurs mod LOAs deltagelse i Tall Ships Races der starter i Halmstad, og alle medlemmer af LOA Sailing Team kan deltage i sejladsen.

Vi opfordrer alle deltagere, der skal deltage i Tall Ships Races 2017 til at tilmelde sig denne sejlads, da du så både bliver rystet godt sammen med dem, du skal sejle Tall Ships Races sammen med - og samtidig kommer du godt ind i holdinddeling og arbejdsopgaverne om bord, inden Tall Ships Races starter i Halmstad.

Praktiske informationer
I god tid inden sejladsen vil der blive udsendt information til hver enkelt deltager vedrørende sejladsen - hvilke ting der skal medbringes, oplysninger om forsikringsforhold og andre relevante oplysninger.

Deltagerne i denne sejlads kan opleve Tall Ships Races - arrangementerne i Halmstad fra ankomst til Halmstad den 30. juni 2017 og frem til afmønstring den 2. juli 2017.
For yderligere information om Tall Ships Races i Halmstad og for yderligere information om Sail Training International, der arrangerer Tall Ships Races, se venligst disse links:
Tall Ships Races Halmstad 2017
STI/Sail Training International

Yderligere information
Har du brug for yderligere information inden du tilmelder dig, kan du kontakte:

Projektkoordinator
Leif Ervolder
E-mail: le@loa.dk
Mobil +45 2488 0680
Forsikringsforhold
Tall Ship Aalborg Fonden/LOA har tegnet alle lovpligtige forsikringer i forbindelse med sejlads - herunder Sø-Kaskoforsikring på skibet og såkaldt Passageransvarsforsikring for de personer, der er om bord.

Det er vigtigt - og dit personlige ansvar - at du selv har eller inden sejladsen tegner en Personlig Fritidsulykkeforsikring.
På denne måde er du sikret bedst muligt i tilfælde af eventuel uheld/ulykke under sejladsen - såvel om bord som i forbindelse med aktiviteter på land under denne sejlads/dette arrangement.

LOAs Passageransvarsforsikring dækker alene de ombordværende i forbindelse med uheld/ulykker m.v. om bord på LOA - og alene, hvor grunden til uheldet/ulykken kan henføres til uagtsomhed, forkert eller manglende vejledning eller lignende fra Tall Ship Aalborg Fonden/LOA/Besætningens side.

Tall Ship Aalborg Fonden/LOA kan ikke i forbindelse med uheld/ulykke drages til ansvar for, at de enkelte deltagere i sejladsen ikke har tegnet Personlig Fritidsulykkeforsikring.